04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

ŠPORTNI DAN V PLANICI

Zjutraj smo zbrali v razredu in se oblekli v smučarska oblačila.  Odpeljali smo se proti Planici. Ko smo prispeli v Planico, smo pojedli malico. Naročili smo tudi kavo in čaj. Šli smo po sanke in smučke. Ena skupina se je šla sankat , druga skupina pa teči na smučeh. Po snegu smo hodili s krpljami. Videli smo tudi skakalce. Imela sem se zelo lepo. Najbolj mi je bilo všeč sankanje.

Adelisa  Redžić

ZIMSKI ŠPORNI DAN 3. IN 4. RAZREDA

V četrtek, 25. 1. 2018 so učenci 3. in 4. razreda imeli športni dan. Odšli smo v Kranjsko Goro. Ena skupina učencev je smučala, ostali pa so se sprehajali in sankali. Smučarji so začeli s smučanjem na manjšem poligonu nato pa so se preselili na pravo smučišče z vlečnico. Z vremenom smo imeli srečo, saj nas je ves čas grelo sonce. Domov smo se vrnili utrujeni, a zadovoljni.

Všeč mi je bilo smučati. Zabavali smo se. (Ema, 3. r.)

Eljesa se je sankala v Kranjski Gori. Bilo je zelo zabavno. (Eljesa, 3. r.)

Šli smo z avtobusom. Šli smo smučat. Smučali smo Ema, Staš, Jan, Anže in jaz. Šli smo v Kranjsko Goro. (Deja, 4. r.)

Šli smo se sankat in smučat v Kranjsko Goro. Sankali smo se Danijel, Eljesa, Jure, učitelj Brane  in učiteljica Janja. Smučali so Jan, Staš, Dejan, Ema in Anže.  Bilo je malo snega. Imeli smo se lepo. Odpeljali smo se, eni s kombijem, eni pa z avtobusom. Malo sem se kepal z Danielom in Eljeso. Padel sem s sank na sneg z učiteljico Janjo. Pojedli smo malico in odšli domov. (Jure, 4. r.)

Šli smo na avtobus. Tam smo smučali. Tudi “štanfali” smo.  Peljali smo se z vlečnico. (Staš, 4.r)

Na športnem dnevu sem se imel dobro. Šli smo na žičnico. Jaz, Staš in Ema smo morali “štanfati” v breg. (Anže, 4.r)

Jaz sem prvič smučal. Bilo je super dobro. Velikokrat sem padel, ampak sedaj že znam smučati. Videli smo ledene skulpture. Šli smo na avtobus in šli smo domov. (Jan, 4. r)

 

(Skupno 383 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost